Számlatömb helyett: állítsd ki számláid egyszerűen, küldd el email-ben!

Ahogy eddig is számlázni akartál: egyszerű, gyors, átlátható és fájdalommentes számlázás ingyen.


Ismerd meg! Számlatömb helyett inkább
INGYENES Felhasználót szeretnék!

Számláid egy gombnyomásra ügyfelednél!

Az igazi segítség az adminisztrációban ott kezdődik, amikor a számlatömbbel történő szenvedés és a postázandó számlák költsége egy csapásra köddé válik. Ez többszörösen pénzt hoz, és pénzt spórol a vállalkozásodnak.


Számlatömb helyett inkább
INGYENES Felhasználót szeretnék!

Gyorsabb mint a számlatömb!

A számlád azonnal eljut vevődhöz, postázási idő nélkül.

Olcsóbb mint a számlatömb!

Egy hagyományos számla nyomtatása, és postázása eddig kb. 200 Ft volt. Ha most regisztrálsz INGYENES!

Egyszerűbb mint a számlatömb!

Bármikor, bárhonnan elérhető munkatársaid számára is. Kérj korlátlan és INGYENES hozzáférést!

Kényelmesebb mint a számlatömb!

Mostantól nem kell sem postára sem könyvelőhöz járnod.
Gál Tamás - Mikra


Átnéztem a legtöbb számlakészítő programot, amit találtam a neten (elég sok van) és a Számlanyilvántartó tűnik az én elvárásaimhoz a legmegfelelőbbnek, szóval gratulálok hozzá, szép munka.

Tolnai Ákos - AbilityMatrix


Számlánként tíztizenöt percet egészen biztosan megspórolok ezzel a szoftverrel, és ennek akkor is örülök, ha az adott hónapban nem kell sok számlát adnom. A Számlanyilvántartóval már a legelső számla kiállítása is nagyon egyszerű, annyira, hogy el is gondolkodtam rajta: biztos, hogy semmit nem rontottam el?

Mihovics Pálma - Core Connections


Nagyjából fél perc alatt kész vagyok egy számlával, ami annak köszönhető, hogy nagyon logikus az egész folyamat. Gyakorlatilag nem lehet elrontani. Ez a szoftver viszont minden megjegyez, amit egyszer beleírtam. Így semmit nem kell újra begépelni, a program – néhány karakter beírása után – automatikusan kitölti a megfelelő mezőket.

Tolnai Ákos - AbilityMatrix


Azt hitted, hogy eddig benned volt a hiba, és Te bénázol vagy szenvedsz. Egy számlázót meg kell tanulni használni, hozzá kell szokni. Ezt hallottad mindenhonnan. Hát a francokat. A számlázás lehet könnyű és jó. Én csak számlázni akarok. Hogy mennyire berögzülnek a rossz dolgok? A Számlanyilvántartóval kiállított számla után mindig megállok egy kicsit, hogy biztos minden ok? Ennyi? És igen, ennyi!

Énnél több érvünk is van a számlatömbbel szemben!

Rendszerünk használata 100% kockázatmentes. Miért?

Nem kell feladnod meglévő számlázásod. A Számlanyilvántartó™ mellett használhatod továbbra is számlatömböd, vész esetére!Garantáltan nincs havi díj vagy előfizetési díj, sem rejtett költségek. Az alaprendszer öt évig valóban ingyenes és reklámmentes!Havi bevételi korlát nélkül! Mi szorítunk, hogy üzleted pörögjön, bevételed szárnyaljon. Mindebben ingyenes számlázással segítünk téged.5 éves számlamegőrzés. Felejtsd el a dossziék és polcok átláthatatlan káoszát. Mi 5 évig ingyenesen tároljuk számláid, azokat bármikor elérheted, újranyomtathatod.Magyarország második legjobb startup szolgáltatója 2014-ben!


Számlatömb helyett inkább
INGYENES Felhasználót szeretnék!

Még ezzel sem győztünk meg? Figyelj!

Légy naprakész számláid kézbesítési és fizetési állapotáról!
Kérj visszajelzést ügyfeleidtől a kifizetés állapotáról

Számlakiküldéskor ügyfeleid jelezni tudják neked, hogy megkapták a számlát. Amint kifizetik, ugyanúgy értesíthetnek téged a számla állapotát átállítva, így mindig naprakész tudsz maradni.

Jelöld be számláid fizetési állapotát

Legyen az bejövő számla, vagy általad kiállított számla, bármikor magad is be tudod jelölni, hogy kiegyenlítésre került-e, így teljes képet tudsz kapni vállalkozásod követeléseiről és tartozásairól.