Fizetési feltételek

Általános összefoglaló
Utolsó frissítés ideje: 2014. február 14.

  • 1, A rendszerben felhasználó létrehozása, vagyis a regisztráció ingyenes.
  • 2, Az ingyenes felhasználó jogosult a regisztrációkor használt email címére kézbesített számlákat megtekinteni és kinyomtatni, de az adatok egy naptári éven túl történő őrzését a rendszer üzemeltetője nem garantálja.
  • 3, Rendszerhasználati díjjal kizárólag olyan funkciók terhelhetők melyek előfizetési szerződés és/vagy ügyfélszolgálati megrendelés és/vagy online megrendelés útján jöttek létre.
  • 4, Ügyfélszolgálati telefonos- és/vagy online megrendelést követően a rendszer üzemeltetője 8 napos fizetési határidővel ellátott utalásos számlát kézbesít a megrendelt funkciók ellenértékéről a felhasználó által használt számlakiállító vállalkozás nevére.
  • 5, Amennyiben a rendszerhasználati díjak ellenértéke a fenti számla ellenében a számlán megjelölt banszámlaszámra 8 napon belül nem érkezik meg, a rendszer üzemeltetője jogosult a szolgáltatások és/vagy a felhasználó korlátozására, előzetes bejelentés nélkül is.
  • 6, Korlátozás esetén a rendszerben tárolt adatok további őrzésére és/vagy kiszolgáltatására a rendszer üzemeltetője nem vállal garanciát. Ilyen esetekben az adatok sorsára vonatkozó döntés kizárólag a rendszer üzemeltetőjének hatásköre.
  • 7, A rendszer üzemeltetője továbbá azt is kijelenti, hogy – amennyiben a szolgáltatási szerződés másképp nem rendelkezik – a rendszerhasználati díjhoz kötött (kiegészítő) funkciók megrendelését követően a megrendelővel kötött szolgáltatási szerződésben, vagy az online rendeléskor feltüntetett szolgáltatási és/vagy csatlakozási díjakat a megrendelés napjától számított egy naptári éven belül utólagosan nem módosítja.
  • 8, A rendszer üzemeltetője kijelenti, hogy az ingyenes regisztrációs hetek, ingyenes felhasználói kuponok, vagy ingyenes használatot garantáló nyereményjátékok és/vagy kampányok alkalmával regisztrált felhasználók számára a rendszer alap funkcióit (számla kiállítás, számlakézbesítés e-mailben, kiállított számlák listázása, számla nyomtatás, vevőtörzs kezelés, számla sablon kezelés, számla tétel sablon kezelés, periodikus számlázás, a regisztrációkor rögzített számla kibocsátó vállalkozás, a regisztrációkor kiosztott számlatömb) a regisztráció napjától számított öt évig előfizetői vagy csatlakozási díjjal utólagosan nem terheli.
  • 9, A rendszer üzemeltetője jogosult az 5.000 forint alatti havi díjakat előre, negyed éves periódusokban számlázni.