számlázó program ingyen!

Ahogy eddig is számlázni akartál: gyors és korlátlan
NAV Online 3.0 számlázás tényleg tök ingyen!

Számláid egy gombnyomásra ügyfelednél

Az igazi segítség az adminisztrációban ott kezdődik, amikor a nyomtatandó és postázandó papír alapú számlák költsége és időigénye egy csapásra köddé válik. Ez többszörösen pénzt hoz, és pénzt spórol a vállalkozásodnak.


Ingyenes Számlázó Program

Nyomtatható számla kézbesítése email-ben, pdf formátumban

Kézbesítsd számládat létrehozáskor azonnal, nyomtatható formában. Ügyfeled továbbpasszolja könyvelőjének, és bármikor kinyomtathatod, ha szükség van rá.

Ügyfeleid bármikor elérhetik a számukra kiállított számlákat

Mostantól nincs elveszett számla, és nemfizetés. A Számlanyilvántartóban ügyfeled saját felhasználó fiókjával bármikor letöltheti a számára kiállított számlákat.

Könyvelődnek felhasználói elérést tudsz nyújtani összes számládhoz

Mondj búcsút a Tesco-s szatyornak, a késéseknek, az utolóagos korrigációknak. Könyvelődnek ingyenesen teljes elérést biztosíthatsz az összes számládhoz, így könyvelésed mindig naprakész tud maradni.

Interneten kézbesítve, extra időbélyeg díj nélkül

Az E-Számla a kényelmetlen feldolgozhatóság mellett ráadásul pénzbe is kerül. A Számlanyilvántartóval kiküldött számla formátuma könnyen kezelhető ügyfeleid könyvelői számára is, számlánkénti extra díja pedig nincs.
Gál Tamás - Mikra


Átnéztem a legtöbb számlázó programot, amit találtam a neten (elég sok van) és a Számlanyilvántartó tűnik az én elvárásaimhoz a legmegfelelőbbnek, szóval gratulálok hozzá, szép munka.

Tolnai Ákos - AbilityMatrix


Számlánként tíztizenöt percet egészen biztosan megspórolok ezzel a számlázó programmal, és ennek akkor is örülök, ha az adott hónapban nem kell sok számlát adnom. A Számlanyilvántartóval már a legelső számla kiállítása is nagyon egyszerű, annyira, hogy el is gondolkodtam rajta: biztos, hogy semmit nem rontottam el?

Mihovics Pálma - Core Connections


Nagyjából fél perc alatt kész vagyok egy számlával, ami annak köszönhető, hogy nagyon logikus az egész folyamat. Gyakorlatilag nem lehet elrontani. Ez a számlázó program viszont minden megjegyez, amit egyszer beleírtam. Így semmit nem kell újra begépelni, a program – néhány karakter beírása után – automatikusan kitölti a megfelelő mezőket.

Tolnai Ákos - AbilityMatrix


Azt hitted, hogy eddig benned volt a hiba, és Te bénázol vagy szenvedsz. Egy számlázó programot meg kell tanulni használni, hozzá kell szokni. Ezt hallottad mindenhonnan. Hát a francokat. A számlázás lehet könnyű és jó. Én csak számlázni akarok. Hogy mennyire berögzülnek a rossz dolgok? A Számlanyilvántartóval kiállított számla után mindig megállok egy kicsit, hogy biztos minden ok? Ennyi? És igen, ennyi!

Molnár Petra


Most, hogy elfogyott a papír alapú számlám, regisztráltam is. Tényleg annyi csak a dolgom, hogy lejelentem a NAV-nak és már állíthatom is ki a számlát. Olyan wow hihetetlenül egyszerű! :)

Számlázz ingyenesen, korlátok nélkül!

Nonszensz, hogy egy vállalkozónak fizetnie kelljen azért, hogy el tudja kérni munkája megérdemelt gyümölcsét. Velünk így léphetsz a számlázás fair világába!

Számlaküldés postaköltség nélkül

Egy általános számlázó programmal a számla kiállítása és postázása átlagosan 200 Ft. Spórold meg ezt az irreálisan magas összeget! A Számlanyilvántartóval mindez ingyenes!


Korlátlan számlakibocsátás

Legyen egyszeri bevételed egy hónapban, vagy számlázz több ezer helyre. A Számlanyilvántartóval ingyenesen korlátlan mennyiségű számla állítható ki egy vállalkozás virtuális számlatömbjében.


Havi bevételi korlát nélkül

Mi szorítunk, hogy üzleted pörögjön, bevételed szárnyaljon. Mindebben ingyenes számlázással segítünk téged.


Magyarország második legjobb startup szolgáltatója 2014-ben!

Röhejesen egyszerű, egyszerűen praktikus

Az emberek sok mindenért vállalkoznak: a magasabb jövedelem ígérete miatt, vagy a munkahelyi kötöttségektől való szabadulás miatt. Az adminisztrációtól, különösen a számlázástól azonban sokszor görcsbe rándul az ember gyomra. A Számlanyilvántartó garantáltan oldja ezeket a görcsöket.
Bárhol, bármikor, bármiről

Az irodádban ülve a számítógép előtt, vagy éppen egy ügyfélnél adod át a végső simításokat, és csak a mobilod van nálad? A Számlanyilvántartóval számítógépről, táblagépről vagy okostelefonról is könnyen számlázhatsz.

Online rendszerezett számlakezelés ügyfelenként

Rémálom, amikor már tizedjére állítasz valakinek ki számlát, de a címét úgy kell minduntalan előkereseni. Számlázó programunk tárolja ügyfeleid adatait, és az újonnan kiállított számlákat pedig rendszerezve tárolja, így bármikor visszakereshetők azok.


Adataid biztonságban a jogszabályoknak megfelelőenKövetni a jogszabályokat, eltárolni üzleti dokumentumainkat, adminisztrálni… melyik vállalkozónak ne lennének ezek a feladatok a kedvenc időtöltése! A többieknek, akik borzonganak ezektől a dolgoktól, van egy ajánlatunk.Ingyenes Számlázó ProgramKöltöztetés, adatvesztés, fejfájás nélküli számlanyilvántartás


Aki próbálta már csak egy új számítógépre átrakni régi számláit tudja, hogy milyen rémálomba tud csöppenni az óvatlan vállalkozó. A Számlanyilvántartóban tárolt számláidat bárhonnan, bármikor elérheted azon az eszközön amelyiken csak szeretnéd.

Jogszabályilag megfelelő működés


Számlázó programunk NAV-hitelesen működik, számlakiállítási módszere, adatkezelése és tárolása megfelel a mindenkori jogszabályoknak. Ha számlázással kapcsolatos változás van, a rendszer automatikusan frissül.


Naprakészen a kézbesítés és fizetés állapotáról

Elvégeztük a munkát, az ügyfél el is fogadta, végre számlázhatunk, és már a következő megbízáson kezdünk el dolgozni egy másik ügyfélnél. Közben kifizetnek minket, vagy nekünk kell utánajárni? Légy mindig naprakész a kifizetések állapotáról.
Kérj visszajelzést ügyfeleidtől a kifizetés állapotáról

Számlakiküldéskor ügyfeleid jelezni tudják neked, hogy megkapták a számlát. Amint kifizetik, ugyanúgy értesíthetnek téged a számla állapotát átállítva, így mindig naprakész tudsz maradni.

Jelöld be számláid fizetési állapotát

Legyen az bejövő számla, vagy általad kiállított számla, bármikor magad is be tudod jelölni, hogy kiegyenlítésre került-e, így teljes képet tudsz kapni vállalkozásod követeléseiről és tartozásairól.


A webáruházaknak is egyszerű számlázás!

Ha már az interneten kereskedsz, vagy csak most készülsz kilépni a piacra és a fenti funkciókat tartalmazó számlázórendszert keresel, van számodra egy verhetetlen ajánlatunk.Könnyű csatlakoztatás

Bármilyen internetes kereskedelmi rendszerhez könnyen integrálható, legyen az webáruház, vagy más, egyszeri és időszakos számlázást igénylő rendszer.

Elkülöníthető internetes és hagyományos (offline) számlák

Amennyiben nem csak interneten értékesítesz, könnyen átláthatod, hogy melyik számlát adtad ki üzletedben, és melyeket online ügyfeleidnek.


Támogatott webáruházak


UNAS SHOP
RuffShop
Sylius Webshop

API használat egyedi rendszerhez
Webáruház Kapcsolat Ingyen!

Munkatársaink több száz webáruházat alakítottak már ki, érdeklődj egyedi lehetőségekről.